Pontjes in Nederland
(www.pontjes.nl)
Pontjes in Nederland
(www.pontjes.nl)

Lokatie :
Hillegom - De Zilk (1)
    (ZH76)

Gegevens
Over : Leidsevaart
Soort : Voetveer
Contact :
Lokatie : Google maps (52.299795 , 4.555889)
Websites :

Alhoewel ik mijn best doe de gegevens zo correct mogelijk te laten zijn, kan er geen verantwoording worden genomen voor mogelijke fouten.

Constateert u een fout, dan ben ik blij als u dat meldt.


Op bijzondere dagen kunnen de tijden (en zelfs ook de vraag of de pont wel of niet vaart) afwijken. Denk aan Kongingsdag, Tweede Paas- en Pinksterdag, Hemelvaartsdag, Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Als er sprake is van vaartijden, dan moet u rekening houden met de vraag wat daarmee wordt bedoeld. De tijd waarop u zich nog kunt aanmelden, of de tijd wanneer de schipper naar huis gaat. In dat laatste geval kan de laatste afvaarttijd tien tot twintig minuten eerder zijn.

Vandaag in de vaart: Hele dag
Vaartijden   (disclaimer)
Hele jaar, : dagelijksHele dag

Beschrijving

In 2015 werden enkele wandelroutes uitgezet in de polder nabij De Zilk. Over de Leidsevaart werden daartoe twee kleine trekpontjes in de vaart gebracht.

Het pontje mag worden gebruikt door maximaal 4 personen tegelijk. Dat het fout kan gaan als je met meer mensen het pontje gebruikt moest een wandelgroep ervaren. Met 10 mensen werd op het pontje gegaan, dat vervolgens omsloeg. Gelukkig geen lichamelijke schade, alleen een nat pak.

Veerboot: (geen naam)


Type zelfbedienings kabelveerpont
Bouwjaar 2015
Datum begin inzet2015
Datum einde inzet
Lengte
Breedte
Scheepswerf
Capaciteit 4 voetgangers

[ Naar boven ]