Pontjes in Nederland
(www.pontjes.nl)
Pontjes in Nederland
(www.pontjes.nl)

Lokatie :
Rijsenhout - Blauwe Beugel jachthaven
    (NH42)

Deze veerpont is niet (meer) aktief

Gegevens

      Deze veerpont is niet (meer) aktief

Over : Ringvaart Haarlemmermeer
Soort : Voetveer
Type : motorveerpont
Opmerking : Onbekend of dit pontje in de vaart is
Contact : 06-54985435 / 0297-322415
     
Lokatie : Google maps (52.253378 , 4.712759)
Websites :

Alhoewel ik mijn best doe de gegevens zo correct mogelijk te laten zijn, kan er geen verantwoording worden genomen voor mogelijke fouten.

Constateert u een fout, dan ben ik blij als u dat meldt.


Op bijzondere dagen kunnen de tijden (en zelfs ook de vraag of de pont wel of niet vaart) afwijken. Denk aan Kongingsdag, Tweede Paas- en Pinksterdag, Hemelvaartsdag, Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Als er sprake is van vaartijden, dan moet u rekening houden met de vraag wat daarmee wordt bedoeld. De tijd waarop u zich nog kunt aanmelden, of de tijd wanneer de schipper naar huis gaat. In dat laatste geval kan de laatste afvaarttijd tien tot twintig minuten eerder zijn.

Beschrijving

De Westeinder plassen worden veel gebruikt door recreatieve scheepvaart. In de plas zijn enkele eilanden gelegen, waarop een jachthaven en horecagelegenheid zijn gelegen. Naar jachthaven de Blauwe Beugel vaart daartoe een motorveerpontje vanaf de dijk van de Ringvaart.

In 2014 is de horecagelegenheid (tijdelijk?) gesloten, waarbij het pontje uit de vaart is genomen. In 2019 stond er nog steeds een bord dat de jachthaven wegens onderhoudswerkzaamheden gesloten is.

Veerboot: (geen naam)


Datum: 2011.05.07
Auteur: Wim Kusee

Type motorveerpont
Bouwjaar
Datum begin inzet
Datum einde inzet2014
Lengte
Breedte
Scheepswerf
Capaciteit

[ Naar boven ]