Pontjes in Nederland
(www.pontjes.nl)
Pontjes in Nederland
(www.pontjes.nl)

Lokatie :
Goingarijp - Jachthaven
    (Fr42)

Gegevens
Over : Lijkvaart
Soort : Voetveer
Contact : 0566-689301
     
Lokatie : Google maps (53.010322 , 5.769257)
Websites :

Alhoewel ik mijn best doe de gegevens zo correct mogelijk te laten zijn, kan er geen verantwoording worden genomen voor mogelijke fouten.

Constateert u een fout, dan ben ik blij als u dat meldt.


Op bijzondere dagen kunnen de tijden (en zelfs ook de vraag of de pont wel of niet vaart) afwijken. Denk aan Kongingsdag, Tweede Paas- en Pinksterdag, Hemelvaartsdag, Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Als er sprake is van vaartijden, dan moet u rekening houden met de vraag wat daarmee wordt bedoeld. De tijd waarop u zich nog kunt aanmelden, of de tijd wanneer de schipper naar huis gaat. In dat laatste geval kan de laatste afvaarttijd tien tot twintig minuten eerder zijn.

Vandaag in de vaart: Hele dag
Vaartijden   (disclaimer)
Hele jaar, : dagelijksHele dag

Beschrijving

Voor het bereiken van de jachthaven nabij Goingarijp is er een zelfbedienings kabelveerpontje aanwezig, waarmee je kunt overvaren vanaf restaurant de Klokkenstoel naar de jachthaven. Het pontje vormt daarmee tevens een doorgaande verbinding (alleen voor voetgangers) die verder over de dijk van de Noarder Alde Wei hun wandeling voortzetten.

Veerboot: De Klokkenstoel


Het pontje is gelegen achter restaurant De Klokkenstoel in Goingarijp.
Datum: 2018-08-20
Auteur: Wim Kusee

Type Voetveer
Bouwjaar
Datum begin inzet
Datum einde inzet
Lengte
Breedte
Scheepswerf
Capaciteit
Opmerking Het is een electrisch aangedreven zelfbedieningsveerpont. Druk op de knop en de motor gaat draaien om je naar de andere kant te brengen

[ Naar boven ]